Camping boeken in Umbrië met safaritent 2013-01-24T19:50:45+00:00

Slapen in een originele Safaritent in Umbrië

Safaritent UmbriëWil jij een camping boeken in Umbrië en slapen in een safaritent? Camping Monti del Sole is een gezellige familiecamping, rustig gelegen nabij het middeleeuwse dorpje Narni in de groene Italiaanse regio Umbrië. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels en de verdere natuurrijke omgeving, waarin u ook mooie wandelingen kunt maken. Camping Monti del Sole heeft een fijn zwembad met een apart kinderbad en ligstoelen ernaast. De kinderen zullen bovendien de speeltuin en het speelveld zeer kunnen waarderen! In het restaurant of op het terras kunt u genieten van culinaire hoogstandjes en heerlijke Umbrische wijn. Klinkt dit alles u als muziek in de oren? Boek dan nu uw verblijf op Camping Monti del Sole!

De voorzieningen van Monti del Sole

Op de camping kunt u genieten van de volgende voorzieningen:
· Zwembad met ligstoelen
· Restaurant/pizzeria met terras
· Tennis, voetbal, volleybal en tafeltennis

De kinderen zullen zich bovendien goed vermaken met:
· Apart kinderbad bij het zwembad
· Speeltuin
· Speelveld

Ook is er de mogelijkheid om vers brood te bestellen voor uw ontbijt.
Let op: in het zwembad zijn geen boxershorts toegestaan en zijn badmutsen verplicht!

Uw verblijf bij Monti del Sole

U verblijft in een comfortabele en avontuurlijk ingerichte Tendi Safaritent Comfort met eigen sanitair in de tent – een toilet, een wastafel en een douche. Zo wordt kamperen meteen een stuk luxer! De Tendi Safaritenten zijn lekker ruim opgezet en is voorzien van elektriciteit en stromend water. Ook beschikt u over een eigen barbecue bij de tent. Indien gewenst kunt u vers brood bestellen voor uw ontbijt.

check
Bekijk alle originele campings met verblijf in een unieke safaritent >>

safaritentDe Safaritent is een avontuurlijke tent, trendy en smaakvol ingericht en voorzien van een keuken. De Tendi Safaritent Comfort is de nieuwste Safaritent. Deze tent beschikt naast de keuken ook over sanitaire voorzieningen als een douche en een toilet. Beide Safaritenten bieden u het genot om heerlijk voor de tent te relaxen op de houten veranda voorzien van een luifel. In de landen FrankrijkItaliëDuitslandPortugalDenemarken en zelfs in Zweden staan de Safaritenten voor u klaar!