Originele vakantie met de kinderen in Portugal 2013-01-24T19:50:45+00:00

Slapen in een originele Safaritent in Portugal

Safaritent PortugalQuinta da Tapada ligt op een landgoed bij een volledig gerestaureerd Portugees landhuis. Deze kleine, intieme plek met slechts enkele tenten met eigen sanitair wordt omgeven door de groene heuvels, bergen en de mooie meren en rivieren die zo typerend zijn voor de Beira Alta. Bovendien is er een grote tuin en een heerlijk zwembad voor een frisse duik. Camping Quinta da Tapada wordt beheerd door Nederlandse eigenaren die u graag wegwijs maken in puur en prachtig Portugal!

De voorzieningen van Quinta da Tapada

Quinta da Tapada heeft een verrassend groot aantal voorzieningen voor het hele gezin, die uw verblijf zeker tot een succes zullen maken:
· Verwarmd zoutwater zwembad met uitzicht!
· Centrale BBQ plaats
· Ontbijtservice op het terras van de Quinta
· WiFi

En voor de kinderen:

· Speeltuintje
· Tafeltennis
· Jeu de Boules
· Zandbak

In het hoogseizoen organiseren de eigenaren leuke excursies en workshops.
Verder zijn er mountainbikes te huur en zijn er fiets- en wandeltochten in de omgeving. Boodschappen kunt u in het nabijgelegen dorpje Lamas doen, daar vindt u ook 3 traditionele restaurants om kennis te maken met de Portugese keuken en de heerlijke wijn.

Uw verblijf op Quinta da Tapada

Op Quinta da Tapada verblijft u in een luxe Tendi Safaritent met eigen sanitair. Deze fraai ontworpen Safaritent is comfortabel ingericht, zo beschikt u over een volledig ingericht keukenblok en goede bedden. Bovendien hebben de tenten de beschikking over eigen sanitair.
De Safaritenten staan midden tussen de hazelnootbomen voor het familiehuis uit de 18e eeuw op ruime plekken.

check
Bekijk alle originele campings met verblijf in een unieke safaritent >>

safaritentDe Safaritent is een avontuurlijke tent, trendy en smaakvol ingericht en voorzien van een keuken. De Tendi Safaritent Comfort is de nieuwste Safaritent. Deze tent beschikt naast de keuken ook over sanitaire voorzieningen als een douche en een toilet. Beide Safaritenten bieden u het genot om heerlijk voor de tent te relaxen op de houten veranda voorzien van een luifel. In de landen FrankrijkItaliëDuitslandPortugalDenemarken en zelfs in Zweden staan de Safaritenten voor u klaar!