Originele vakantie met de kinderen in Zweden 2013-01-24T19:50:45+00:00

Slapen in een originele Safaritent in Zweden

Safaritent ZwedenCamping Storängens biedt uw gezin alle mogelijkheden om te genieten van een vakantie in de Zweedse natuur. In de betoverende omgeving is van alles te doen, van actief bezig zijn tot een bezoek aan leuke steden en dorpen. Bovendien nodigt de direct aan de camping gelegen rivier uit tot het maken van mooie kanotochten.

Ligging

Camping Storängens is gelegen aan de rivier de Klarälven in de regio Värmland. Deze prachtige streek ligt in het zuidelijke deel van Zweden en biedt een schitterende natuur waar groen beboste heuvels het landschap domineren. In Ransäter worden tijdens de zomermaanden gezellige folkloristische evenementen georganiseerd.

Voorzieningen

Zoekt u avontuur? Dat kan tijdens uw vakantie op Camping Storängens! De uitdagende activiteiten op deze camping zullen hier zeker aan bijdragen:
· Kanotochten en vlotvaren vanaf de camping
· Beversafari
· Kampvuur Tipitent

Voor sport en spel zijn er ook diverse mogelijkheden, zoals:
· Kinderanimatie en speeltuin
· Fietsverhuur
· Vissteiger

Voor een lekkere snack is er een kleine kiosk en een cafetaria met terras.

Uw verblijf

Op Camping Storängens verblijft u in een luxe Tendi Safaritent. Deze fraai ontworpen Safaritent is comfortabel ingericht met een eenvoudig maar compleet uitgerust keukenblok en fijne bedden. De Tendi Safaritenten staan op een grasbodem met ruime (ca. 400 m), vlakke plaatsen en uitzicht op de rivier.

check
Bekijk alle originele campings met verblijf in een unieke safaritent >>

safaritentDe Safaritent is een avontuurlijke tent, trendy en smaakvol ingericht en voorzien van een keuken. De Tendi Safaritent Comfort is de nieuwste Safaritent. Deze tent beschikt naast de keuken ook over sanitaire voorzieningen als een douche en een toilet. Beide Safaritenten bieden u het genot om heerlijk voor de tent te relaxen op de houten veranda voorzien van een luifel. In de landen FrankrijkItaliëDuitslandPortugalDenemarken en zelfs in Zweden staan de Safaritenten voor u klaar!