Goedkoop vakantiehuisje boeken in Duitsland 2012-12-26T23:53:46+00:00

Met de auto goedkoop op vakantie naar leuk vakantiehuisje in Duitsland

Een goedkoop vakantiehuisje boeken doet u zéker in Duitsland! Duitsland is de afgelopen jaren steeds meer in trek om zijn goedkope vakanties. Natuurlijk scheelt het flink wat geld als u gewoon met de auto op vakantie kan gaan naar een leuk vakantiehuisje in Duitsland die niet eens zo duur hoeft te zijn. Er zijn tal van goedkope vakantiehuisjes in Duitsland beschikbaar. Het hele jaar door, van het Noorden tot het Zuiden van onze buren.

Vakantiehuisjes van Noord tot Zuid Duitsland

Waarschijnlijk is van alle landen met vakantiehuizen Duitsland het meest divers. Dat heeft ook te maken met de grootte van ons buurland. In Duitsland ligt een vakantiehuisje in het noorden in een ander klimaat dan een vakantiewoning in het zuiden. Dat scheelt vaak een flink aantal graden in temperatuur. Toch zijn ook de vakantiewoningen in het iets koelere noorden zeer in trek. De weidse natuur van het Duitse noorden trekt vooral veel mensen die het hele jaar door in hun flat of appartement wonen en daarom tijdens hun vakantie graag eens wat meer ruimte om zich heen hebben. Nou, dat kan geregeld worden in Duitsland!

Actieve vakantie en cultuur in Duitsland

Vakantiehuisjes in Duitsland zijn gezellig en comfortabel ingericht, zodat u zich snel thuis voelt op uw actieve vakantiebestemming in Duitsland. De vakantiehuizen met zwembad, de vakanties met huisdier, de speelruimte voor de kinderen, de schitterende afwisselende natuurlijke landschappen in Duitsland, de gastronomie, de gastvrijheid van de mensen zijn belangrijke elementen voor uw volgende actieve vakantie in Duitsland. Cultuurvakanties in Duitsland zijn zeer veelzijdig en nog talrijker, het telt meer dan tienduizend steden en ondanks de geschiedenis vindt u hier relatief veel historische cultuurvakanties. U kunt en mag naast cultuur en historie, ontspanning en sport, natuur en romantiek verwachten. De actieve vakanties in Duitsland hebben zeer veel te bieden, zo vindt u hier het eiland  Usedom, aan de Oostzee bij Pommeren, het is bijna het grootste eiland van Duitsland. Op Peenemunde werd tijdens de wereldoorlogen de V-1 en V-2 getest. U kunt hier nu heerlijke strand- en kuurvakanties vieren, het heeft de bijnaam Badkuip van Berlijn. Deze vakanties in de natuur zijn prachtig en onvergetelijk. Boek een vakantiehuis in Duitsland en ga genieten.

Vakantiehuizen in Duitsland voor cultuurvakanties

Vakantiehuisjes in Duitsland zijn mooie vakantieaccommodaties voor hen die willen genieten van een cultuurvakantie in Duitsland en die zijn er genoeg. Denk hierbij aan de talloze steden gezellige dorpen op het platteland, waar u van alles kunt zien en doen. De tradities en gewoontes van het land zijn sterk aanwezig, dat zult u wel ervaren als u geniet van een culinaire cultuurvakantie in Duitsland of als u wilt kennis maken met het land tijdens een ontdekkingsreis in een van de gebieden van Duitsland. De vakantiehuizen met zwembad en de vakanties met huisdieren zijn favoriet, dankzij de speelruimte voor de kinderen en de ruime opzet van de accommodaties zult u hier op een plezierige manier kunnen genieten van uw vakantie in Duitsland. Een bezoek aan Hamburg is een verrassende cultuurvakantie. Deze groene stad aan het water is een van de highlights van het noorden, het is bijna de grootste stad van Duitsland, u vindt hier cultuurvakanties op topniveau met kunst, musea, musicals, muziekscene, ballet, gelegenheid om te winkelen, opera, actief uitgaansleven, historische bezienswaardigheden, culinaire cultuurvakanties. De stad ligt aan het Alstermeer, een paradijs voor zeilers en roeiers, een watersportvakantie aan de rand van de stad. U vindt hier een oude binnenstad, haven, vismarkt, teruggaan in de tijd is op deze actieve vakantiebestemming geen probleem. Boek een goedkoop vakantiehuisje in Duitsland, u mag hier veel van verwachten.

Natuurgebieden in Duitsland

De bekendste Duitse natuurgebieden zijn het Zwarte Woud en de Duitse Alpen. Het Zwarte Woud is, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, vooral erg groen door de vele naaldbomen die hier te vinden zijn. Het is een waterrijk gebied dat zeer geschikt is voor wandelingen, fietstochten en watersporten. En, zoals altijd, goed te bereiken vanuit een keur aan vakantiehuizen. Duitsland is bovendien één van de landen waar de Alpen doorheen lopen, dus hier kunt u zowel ’s zomers als ’s winters terecht, hetzij voor een wandeling of een klim, hetzij voor de wintersport.

Vakantiehuis in Duitsland voor korte en lange vakanties

Kijk rustig eens rond in ons ruime aanbod vakantiehuizen. Duitsland is zo divers dat u ongetwijfeld een regio en een type vakantiehuisje kunt vinden naar uw gading. Zodra u uw vakantiewoning gevonden heeft, boek dan snel via onze site voor een ander u voor is!
Een vakantiehuis in Duitsland is geschikt voor zowel je korte en lange vakanties. Afhankelijk van de regio, ben je er zo en kan de vakantie meteen beginnen! Vakantie in Duitsland is… Duitse Gemütlichkeit, Bratwurst und Sauerkraut, Sachertorten, enorme bierpullen, mannen in Lederhosen, de koekoeksklokken van het Zwarte Woud, de populaire bier- en wijnfeesten. Wat dacht je van een tochtje over de Rijn, sfeervolle dorpjes met typische vakwerkhuizen, Weinstuben en traditionele kerstmarkten. Dit alles klopt helemaal, maar er is nóg meer! Hippe, bruisende steden zoals Hamburg en Berlijn, waar de traditionele Weinstube plaats maakt voor de trendy wijnbar, waar historisch en modern prima samengaan, waar je kunt ontdekken, bewonderen en genieten!

Romantisch Duitsland

Romantisch Duitsland zie je terug in de betoverende burchten, (sprookjes)kastelen en barokke paleizen, pittoreske wijndorpjes en dromerige landschappen. Rijd bijvoorbeeld eens (een deel van) de 350 kilometer lange Romantische Route, van Würzburg (Beieren) tot Füssen (Duitse Alpen), langs middeleeuwse stadjes, kastelen en veelzijdige landschappen. Op en top Duitsland beleven, doe je vanuit een vakantiehuis waar je met de auto naar toe kan gaan op een leuke en goedkope vakantie. Skiliefhebbers kunnen eveneens hun hart ophalen in een wintersport chalet in Duitsland! Ga je met kinderen op vakantie? Denk dan eens aan een vakantiehuis op een vakantiepark!