Goedkope kampeervakantie met de auto in België 2013-02-07T22:21:41+00:00

Ontspannen en goedkope kampeervakantie in België

Een camping in België staat garant voor een ontspannen vakantie. Heerlijk naar zee of de bergen in, zalig eten, Belgische bieren drinken en leuke uitstapjes maken naar prachtige sfeervolle steden. Een campingvakantie in België is veelzijdiger dan je wellicht zou verwachten. Niet voor niets trekken vele Nederlanders naar onze zuiderburen om te genieten van een relaxte vakantie. De campings in Belgie zijn goed onderhouden, voorzien van alle luxe en je kunt er verblijven in (sta)caravans, tenten of bungalows.

Wilt u het maximale halen uit uw campingvakantie in België? Kies dan voor een camping met een compleet ingerichte tent. Het mooie van ons zuidelijker gelegen buurland is dat u vanaf elke camping België helemaal kunt ontdekken. U hoeft maar in de auto te stappen en in twee uur rijdt u van de ene kant van het land naar de andere.

Een camping aan de Belgische kust

Als uw camping Belgische kust als standplaats heeft, dan weet u dat u gaat kamperen op een van de campings in het mooiste gedeelte van België. Het maakt niet uit hoe veel kampeervakanties u al heeft meegemaakt en hoe lang uw tent al meegaat, elk vakantieresort is weer een aangename verrassing. Geniet dus steeds opnieuw van uw vakantie aan de Belgische kust!

Luxe kamperen op de camping in Vlaanderen of Wallonië

Wordt het Vlaanderen of Wallonië? Kiest u voor een camping in de omgeving van een grote stad, in de Ardennen, of juist voor het rustige platteland? Wat u ook kiest, u kunt altijd zo luxe kamperen als u zelf wilt. Vacanceselect.nl biedt u vele campings met compleet ingerichte tenten, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen meer over hoeft te maken. In uw luxe tent bent u van alle gemakken voorzien, dus u kunt vanaf uw camping België in alle rust bereizen en genieten van al het goeds dat het land te bieden heeft.

Lekker uitrusten tijdens uw kampeervakantie in België

Kamperen betekent meestal lekker uitrusten tijdens uw vakantie. Een trip naar de Ardennen mag daarbij zeker niet ontbreken, aangezien u hier pas echt tot rust komt. Natuurlijk is er ook wel actie te vinden in de vorm van raften, klimmen en abseilen, maar u mag zelf bepalen of dat een welkome afwisseling is van uw rustige kampeervakantie. De mogelijkheden zijn er in ieder geval, dus dat u niet zegt tegen iedereen op de camping “België is alleen geschikt voor de rust”. Zoals gezegd: aan u de keuze hoe u uw vakantie in België wilt invullen.