Vakantiehuisje boeken in Zeeland 2012-12-28T23:10:55+00:00

Leuk en goedkoop vakantiehuisje boeken in Zeeland met het hele gezin

Zeeland is een mooie provincie in Nederland, en zeker een zeer goede bestemming voor uw vakantie. Op het moment dat u Zeeland binnen rijdt zult u een vakantiegevoel gaan ervaren en helemaal opgaan in de Zeeuwse sfeer. Zeeland is een weidse provincie met veel ruimte en aan alle kanten omgeven door water. Vier vakantie in Zeeland op een camping of op een vakantiepark.

Beleef Zeeuwse cultuur tijdens uw vakantie in Zeeland

Zeeland bestaat uit verschillende eilanden en schiereilanden. Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en is ook de grootste plaats op de Zeeuwse eilanden. Tijdens uw vakantie in Zeeland zult u zeker een bezoek moeten brengen aan deze stad. Een van de trekpleisters van de stad Middelburg is het schitterende stadhuis, centraal gelegen in de stad. ‘Lange Jan’, de toren van de Abdij van Middelburg is het symbool van de stad, met een hoogte van 91 meter is de toren vanuit de hele omgeving te zien.

Geniet u graag van de ruimte van Zeeland tijdens uw vakantie en wilt u de cultuur van dichtbij beleven, neem eens een kijk bij het Deltaplan. De Oosterscheldekering is het grootste onderdeel van het Deltaplan, dat in het leven is geroepen als verdediging tegen het water na de Watersnoodramp van 1953. De Oosterscheldekering is een van de meest bekende bezienswaardigheden van Zeeland. Ook de Zeelandbrug is een uniek bouwwerk, dit is de voormalig langste brug ter wereld.

Vakantie vieren in Zeeland

U kunt tijdens uw vakantie in Zeeland ook heerlijk naar het strand gaan. De Zeeuwse kust beschikt over 650 kilometer strand en in de zomermaanden over zeer veel zonuren. In Cadzand-Bad, Vrouwenpolder en in Kamperland bevinden zich de beste stranden van Zeeland. Zeer brede stranden met beide een blauwe vlag, het keurmerk voor veilig zwemmen. Vanaf uw camping of vakantiepark is er altijd een strand in de buurt. Heerlijk luieren, zandkastelen bouwen en zonnen. Ook het Grevelingenmeer is een echte trekpleister voor mensen op vakantie in Zeeland. Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa, hier zijn volop mogelijkheden om te duiken, te kajakken en te surfen. Ongerept en vooral vrij, kies voor een fijne vakantie in Zeeland!

De Soeten Haert

Nederland – Zeeland – Renesse

 Vakantie vieren in Zeeland Villapark De Soeten Haert ligt in de prachtige provincie Zeeland en is ideaal voor een gemoedelijke familievakantie aan het brede Noordzee strand. De parkfaciliteiten zijn binnen handbereik en met de fiets bent u zo in het gezellige Renesse.Villapark De Soeten Haert is op een paar 100 meter van het Zeeuwse strand gelegen met in de directe omgeving duinen, bossen en het hier zo karakteristieke polderlandschap. U bevindt zich hier aan de rand van de bekende badplaats Renesse met een ruime keuze aan winkels, terrasjes en uitgaansmogelijkheden.
  • Nabij het Zeeuwse strand
  • Gemoedelijk vakantiepark
  • Toegang tot het zwembad op Zeeland Village
  • Vele watersportmogelijkheden
  • Op fietsafstand van de badplaats Renesse

Vakantie vieren in Zeeland

Roompot Beach Resort

Nederland – Zeeland – Kamperland

 Vakantie vieren in Zeeland Vakantiepark Roompot Beach Resort ligt direct aan het zuivere natuurzwemwater van Nationaal Park De Oosterschelde en een kindvriendelijk strand. Het vakantiepark grenst bovendien direct aan een groot natuurgebied, hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Ook biedt de omgeving u volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Deze perfecte ligging en de vele faciliteiten maken vakantiepark Roompot Beach Resort het hele jaar door tot een waar paradijs voor gezinnen met (jonge) kinderen, actieve vakantievierders en watersportliefhebbers.
Kortom; voor ieder wat wils op vakantiepark Roompot Beach Resort in Zeeland!
  • Roompot Beach Resort, meest complete vakantiepark van Zeeland
  • Direct aan kindvriendelijk strand, met uniek uitzicht op zee
  • Topvoorzieningen zoals zwemparadijs en jachthaven
  • Comfortabele bungalows en stacaravans
  • Temidden van Nationaal Park De Oosterschelde

Vakantie vieren in Zeeland

Bekijk alle vakanties in Nederland >>