Met de auto naar een mooi en goedkoop vakantiehuisje in Italië 2012-12-27T15:42:15+00:00

Mooi en goedkoop vakantiehuisje huren in Italië

Gaat u graag op met de auto op vakantie naar een vakantiehuis in het mooie Italië? Het zal u niet verbazen dat liefhebbers van een goedkoop vakantiehuisje in dit land, Italië als het favoriete vakantieland noemen. In Italië heeft u de keuze uit verschillende soorten vakantiehuizen, een authentiek vakantiehuis in Toscane behoort tot de mogelijkheden, maar ook een vakantiehuis aan het Gardameer of een vakantiehuisje aan zee in Italië is een aanrader. Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis in Italië kunt u genieten van de omgeving, van heerlijk eten en van het comfort van uw vakantiehuis. Kies nu voor een van de mooie en goedkope vakantiehuizen in Italië en geniet!

Italië is een land dat u nooit snel zult vergeten. Italië heeft een zonovergoten klimaat en een overweldigende cultuur. Steden als Florence, Siena, Pisa, Rome en Napels vechten om de meeste aandacht. Het landschap is afwisselend en adembenemend. Voor een paar weken is dit uw plek. Uw huis. Italië is lieflijk, trots en stoer.

Vakantie in Italië is…

Rijden door het golvende heuvellandschap, langs wijngaarden, meren en kusten, genietend van de prachtige natuur en de warme zon… Onderweg stoppen in een Middeleeuws dorpje waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan… Slenteren door de oude straten van één van de vele prachtige steden, zoals Venetië, Rome of Florence, genietend van de Italiaanse sfeer, winkels, gastronomie…  En je verwonderen over  de vele kunstschatten dat het land te bieden heeft aan architectuur, design, mode, muziek, kunst en cultuur. Om vervolgens neer te ploffen op een terrasje. Even nietsdoen, alle indrukken op je laten inwerken en natuurlijk mensen kijken, onder een genot van espresso, of een heerlijke Italiaanse lunch en glas wijn! En natuurlijk slapen in een accommodatie in stijl! Want een vakantiehuis waar je je thuis voelt is de start van een perfecte vakantie. Maak kennis met het land en haar inwoners, terwijl je slaapt in een sfeervol vakantiehuis in Italië.

Heerlijk eten op vakantie in Italië

U kunt tijdens uw vakantie in Italië in een van de vakantiehuizen zelf een heerlijke maaltijd bereiden. Een groot aantal vakantiehuizen beschikt over een barbecue, zodat u aan het einde van een mooie vakantiedag lekker buiten op uw terras kunt dineren. Salades, pizza’s en pasta’s van verse ingrediënten gekocht op een lokale markt in de buurt van uw vakantiehuis, loopt het water u al in de mond?

Mooie vakantiehuizen in Italië

Altijd al eens willen slapen op een wijnboerderij of een charmante agriturismo, waar je kennismaakt met het Italiaanse platteland? Nog steeds op zoek naar dat romantische landhuis met uitzicht over de glooiende heuvels? Of geef je de voorkeur aan een vakantiehuis aan zee? Op deze website vind je bijzondere en goedkope vakantiehuizen in Italië! Genoeg te kiezen, je ontdekt gewoon elk jaar een andere streek vanuit onze vakantiehuizen in Italië!