Met de auto naar een goedkope camping aan de Côte d’Azur

Deze zomer met de auto naar een goedkope camping aan de Côte d’Azur….?

Spullen in de kofferbak en hup, met de auto naar een goedkope camping aan de Côte d’Azur! Een voordelige autovakantie naar een camping op niveau in het bruisende Frankrijk met zijn heerlijke temperaturen. De Côte d’Azur is niet alleen in de zomer aangenaam maar ook in het voor én najaar is het prima vertoeven.
met de auto naar goedkope camping aan de Côte d’AzurEen autovakantie aan de Côte d’Azur, dat is een heerlijke tijd doorbrengen met het gezin in één van de aantrekkelijkste streken van Frankrijk.

Erop uit in de Cote d’Azur en ontdek de mooiste plekjes met de auto

De Côte d’Azur is één van de mooiste plekjes van Frankrijk. Aangenaam en helder blauw zeewater…. het landschap met haar prachtige dorpjes op steile rotsen, bougainville en mimosa, pijnbomen en in het verre achterland besneeuwde bergtoppen. Daaraan dankt de Côte d’Azur zijn naam…..
Perfect dus als je met op zoek bent naar een goedkope autovakantie. De auto komt dus zeker goed van pas als je naar de Côte d’Azur gaat. De kust in de zuidoosthoek van Frankrijk, is een streek met contrasten. Op rij afstand van je camping aan de Côte d’Azur vind je stranden en kleinere strandjes, brede baaien en prachtige rotspartijen. Vanaf de grens met Italië stijgen uit de zee de Préalpes op, het gebergte vóór de Alpen. Dit gebergte bestaat uit rotskapen die diepe baaien omarmen. Tussen de plaatsen Menton en Antibes liggen kiezelstranden, verder westelijk liggen de beroemde zandstranden. Het langste en mooiste zandstrand van de Côte d’Azur is Fréjus-Plage.

Ontdek de omgeving van jouw camping!

Glooiende heuvels, een azuurblauwe Middellandse Zee en pittoreske dorpjes zijn zeker een ontdekking waard. Camping Mas de Pierredon is perfect gelegen om vele uitstapjes te maken.
De stranden van de Middellandse Zee zijn maar 3 km van de camping. Een aanrader is een bezoek aan een van de eilanden voor de kust of tijdens een wandeling in het achterland schildpadden ontdekken langs de paden. Een ritje naar Marseille, Aubagne of Toulon is zeker de moeite waard.

Camping Les Cigales ligt in een van de mooiste gebieden van de Côte d’Azur, niet ver van de Middellandse Zee. Naast de camping bevindt zich een leuk avonturenpark waar de kinderen zich uit kunnen leven, hoog in de bomen.

Mooie campings aan de Côte d’Azur>>
check vakantie

goedkope camping aan de Côte d’Azur

Activiteiten voor de hele familie in de Côte d’Azur

Evenementen en activiteiten zijn er meer dan voldoende aan de Côte d’Azur, zoals het Carnaval van Nice en het Internationale Filmfestival van Cannes. Als je sportief bent aangelegd kun je aan de Côte d’Azur altijd wel goed terecht als je houdt van zeilen of surfen. Voor de kinderen zijn de dolfijnen en orca’s van Marineland of het Aquarium van Monaco een must om naar toe te gaan.

En niet onbelangrijk: de keuken aan de Côte d’Azur is heerlijk, gezond, met veel vis en verse groenten! De lekkerste vis vind je natuurlijk aan één van de gezellige restaurantjes aan het strand!

By | 2014-06-04T22:33:08+00:00 juni 4th, 2014|Vakantienieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment